Publiceringsdato
27/09/23

Senest opdateret
27/09/23

Forfatter
Steffen Fonvig

Antal visninger
595

Publiceringsdato
27/09/23

Senest opdateret
27/09/23

Forfatter
Steffen Fonvig

Antal visninger
595

Leder du efter den helt perfekte webhandelshjemmeside, der gør det muligt at opfylde alle dine behov til, hvad en webshop skal kunne? Har du ikke lyst til at betale en høj pris for en hostet hjemmeside, men er du usikker på, om dine teknologiske evner rækker til, hvad det kræver at bruge en open-source-platform? Så har du måske fundet løsningen nu, hvad end det er B2C eller B2B!

En brugervenlig open-source

Er din teknologiske kunnen ikke avanceret, men er du stadig frustreret over den begrænsede mulighed, du har for at designe en webshop, du er tilfreds med under en webshop, der er hostet af en tredjepart? Så lyder det, som om du skal prøve Shopware webshop, Shopware er en open-source-platform, og det betyder, at du har mulighed for at skræddersy din webshop.

Shopware har nemlig en brugervenlig grænseflade, og det betyder, at du nemt kan administrere din webshop. Du kan fx udnytte det vrede udvalg at temaer og plugins, shopware tilbyder, som du kan bruge til at skabe den helt perfekte webhandelshjemmeside til dig!

Shopware er både nyttig for B2B og B2C

Der kan være stor forskel på, hvilke muligheder en webshophandel skal have alt efter, om din virksomhed yder service fra andre virksomheder eller for forbrugere. Det er også muligt med Shopware. Har du brug for en platform, der kan rumme, at din virksomheds vækst. Har du en drøm op at skalere op og udvikle flere produkter, der kan komme på din webshop, er det muligt med Shopware.

Hvis du vil have det masksimale ud af Shopware, har du brug for et Erfarent webbureau. Det kan webbureauet Høks hjælpe dig med. Du kan evt. få rådgivning til, hvad du har brug for i en B2B-webshop vs. til en B2C-webshop. Snart kan du se frem til en imponerende og flot webshop til din virksomhed!