Vi hos Web Guruen ønsker at være helt ærlige om vores forretningsmodel. Vores hjemmeside, Webguruen.dk, er reklamefinansieret, og det er med til at støtte vores drift og muliggøre vejledning og hjælp til dig og andre, der søger hjælp til hjemmeside udvikling med mere.

Når du klikker på links til vores eksterne partnere på vores side og køber et produkt eller en service, modtager vi en kommission eller anden økonomisk gevinst. Det fungerer ved, at annoncøren placerer en cookie på din computer efter klik, så vi får kommission, hvis du vælger at købe webhotel hos den pågældende udbyder.

Vi vil gerne understrege, at din pris for Produkterne og servicene forbliver uændret, uanset om vi får kommission eller ej. Vores mål er at hjælpe dig og give dig mulighed for at spare penge, intet andet.

Hvis du foretrækker, at vi ikke modtager kommission for vores vejledning, kan du nemt slette dine cookies før dit køb. Alternativt kan du undlade at klikke på links her på siden og selv besøge udbyderens hjemmeside udenom os.

Vi værdsætter din tillid og ønsker at sikre, at du er informeret om vores forretningsmodel.