Bliv en web guru
Bliv en web guru

Web Guruen hjælper dig på vej

Web Guruen hjælper dig på vej

Scelerisque dignissim in leo at magna donec mi metus ipsum luctus nam elit sociis luctus et aliquam libero.

  • Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Sed porttitor lectus nibh.
  • Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.
Din genvej til succes

Vi er til for at hjælpe dig

Vi er til for at hjælpe dig

Web Guruen (webguruen.dk) er skabt for at hjælpe andre. Dette enkle, men alligevel givende formål er det der driver værket hos os og vi står altid parat til at besvare dine spørgsmål, så du kan komme videre med din nye hjemmeside eller webshop.

Web Guruen er en populær hjemmeside, der besøges af mange ivrige web guruer der alle ønsker at skabe noget, noget nyt, noget flot og noget lønsomt.

5000

Månedlige besøgende

100%

Tilfredshedsgaranti

Organisationer & virksomheder

Vi søtter

Web Guruen støtter flere danske og udenlandske virksomheder, organisationer og initiativer, der har til formål at fremme gode sager, disse finder du her.

Om Web Guruen
Om Web Guruen
Om Web Guruen
Om Web Guruen
Om Web Guruen
Om Web Guruen

Ofte Stillede spørgsmål

Find svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ-sektion.

Web Guruen er et initiativ skabt af den virksomhed Fonvig Group, der har til formål at hjælpe danskere med at komme i gang med webudvikling uden at have en længerevarig uddannelse indenfor hjemmeside udvikling eller online marketing.

Web Guruen er altså din genvej til at få lavet din egen hjemmeside, fra A-Å og vi hjælper dig hele vejen med vores mange dybdegående gratis guides og artikler.

Web Guruen er stiftet, ejet og drevet af den norske virksomhed Fonvig Group, skabt af den danske iværksætter i Norge, Steffen Fonvig.

Det der gør Web Guruen unik og anderledes fra andre online web guides er, at vi skriver enormt dybdegående artikler og guides, og ofte om meget specifikke emner. Du finder blandt andet guides og artikler til bestemte WordPress temaer og plugins, samt guides til hvordan du enklest og bedst kommer på Google med din WordPress hjemmeside.