Publiceringsdato
17/07/23

Senest opdateret
17/07/23

Forfatter
Steffen Fonvig

Antal visninger
686

Publiceringsdato
17/07/23

Senest opdateret
17/07/23

Forfatter
Steffen Fonvig

Antal visninger
686

Lav din egen gratis hjemmeside uden domæne

Hvis du ikke har behov for at lave din egen hjemmeside på eget domæne, så åbner dette op for lidt flere muligheder for at skabe en hjemmeside 100% gratis og uden nogen form for udgifter.

Her findes der flere platforme hvor du kan helt gratis kan benytte deres hjemmesideprogram og få hostet din hjemmeside gratis, så længe det ligger på deres hoveddomæne, som et subdomæne som beskrevet foroven.

Dette anbefaler jeg du gør

Selv om det kan være fristende at lave og få hostet sin hjemmeside 100% gratis, så vil jeg dog anbefale at du vælger at få din hjemmeside opbygget på dit eget domæne og igennem din egen hostingudbyder som eksempelvis Simply.com eller One.com – Da dette vil give et bedre, hurtigere og ikke mindst mere professionelt resultatet, hvilket burde være formålet med enhver hjemmeside, også en gratis en.

I det kommende afsnit vil jeg give dig mine 3 bedste bud på gratis hjemmeside programmer som du kan bruge til at udvikle hjemmesider på eget domæne og med egen hostingudbyder.

Har du ikke allerede købt domæne og webhotel, så vil jeg anbefale du køber dette hos Simply.com og anvender rabatkoden 3GRATIS – så får du automatisk 3 måneders gratis hosting, tilsvarende 25% rabat på den næste betalingsperiode.

Gratis hjemmeside skabeloner og værktøjer

Om du vælger at lave din gratis hjemmeside på et subdomæne igennem en gratis hostingudbyder eller ikke er op til dig.

Nedenfor kan du finde de gratis hjemmeside skabeloner og værktøjer som du kan benytte til at lave din helt egen hjemmeside gratis.

Sådan gør du (WordPress site):

Hvis du vil lave en 100% gratis hjemmeside og ikke ønsker dit eget domæne, hosting eller nogle betalte temaer som forenkler udviklingen af din nye gratis hjemmeside, så er et WordPress site lige for dig.

Et WordPress site er en simpel og gratis måde at lave en hjemmeside på og du kan få denne hostet hos WordPress.com på deres domæne.

  1. Gå til WordPress.com og tryk på “Start your website”Indtast her dine ønskede brugeroplysninger og din e-mail eller brug Google/Apple til oprettelse.
  2. Skriv det ønskede domæne Her får du mulighed for at vælge betalte og ikke betalte hosting, her skal du vælge ”dit-domæne.wordpress.com”.
  3. Ved ”Choose a plan” vælger du ”start with a free site.” – Her kan du vælge om du vil have hosting hos andre end WordPress eller en gratis version.
  4. Navngiv og design Nu er du i gang med dit egen WordPress site helt gratis, nu skal du bare personliggøre denne.

Med ovenstående metode kan du altså få en 100% gratis hjemmeside som dog er hostet og deler domænenavn med WordPress.com, hvilket for de fleste er en ulempe.